L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

divendres, 3 d’abril del 2015

Don Hierro, una empresa pionera a Tavernes en I+D




L'empresa Don Hierro, de Tavernes de la Valldigna, després d'haver estat guardonada en el 2014 per la Federació del Metall (FEMEVAL) com a la millor xicoteta empresa emprenedora 2014, el passat 23 de març va tindre l’honor de ser protagonista d’un reportatge a l'informatiu de les 20 Hores de TV France, horari de màxima audiència. 

El reportatge incideix en el canvi de cicle econòmic d'Espanya i mostrava una empresa que ha aconseguit superar la crisi econòmica obrint-se a l'exterior, conquistant mercats amb productes competitius, innovadors i diferenciats. 

El dilluns, d'altra banda, en la conferència celebrada en la Cambra de Comerç de València sobre la "Marca Espanya" , el president de la institució, José Vicente Morata, i el ministre d'Afers Exteriors, José Manuel Garcia Margallo, van posar també a Don Hierro-DHO com a exemple d'èxit d'una Pime valenciana en les polítiques per a superar la crisi, com són l'I + D i la internacionalització. A l'acte hi va assistir José Roselló en representació de l'empresa Don Hierro. 

Tambe el dijous 20 de febrer del 2014, dins de les xerrades del “I cicle Economia i Territori a Tavernes” que organitza la regidoria de Foment va haver la xerrada "Indústria, universitat i innovació. Les claus de l’èxit empresarial", amb les intervencions de l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan; Josep Roselló, gerent de Don Hierro i Josep Pastor, director de la EPSG de la UPV, moderada per Pau Pérez, d'EURAM de la Safor.

Josep Roselló, gerent de Don Hierro va explicar l’experiència personal en el món industrial i explicar amb exemples basats en els productes que fabrica com ha estat l’evolució del disseny i de la innovació en l’empresa i com havia obert nous mercats a Europa, en base a factors com I+D i la qualitat del producte que ofereixen.

La nova línia “Abrásame” de parrilles va servir per il·lustrar un món que molt desconeixíem de l’empresa vallera on es veia clarament l’aposta per la innovació i per la qualitat, i tot com a simbiosi i conjunció assenyalava Roselló de la bona relació que mantenia amb els equips investigadors de la UPV.

“Tot no està inventat”, afirmava i per tant cal dedicar esforços a dur endavant les idees a fer-les possibles i calia pensar “que el got sempre està mig ple”, és a dir, l’esperit de superació, de millorar i sobre tot d’innovar i recolzar la investigació, per a la qual cosa afirmava formen part i col·laboren en diversos projectes i entitats cas de la UNOE o la AIMME, organismes que representen la simbiosi entre el mon empresarial i el món investigador universitari.