L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 19 d’abril del 2015

El País dóna a conéixer demà la seua enquesta electoral


L'enquesta confirma el mateix que les altres: desplome del PP i gir a l'esquerra com a característiques principals de les previsions electorals per al País Valencià  a poc més d'un mes de les eleccions autonòmiques i municipals del 24 de maig.

El desafecte creixent dels valencians cap al PP és notori en els últims quatre anys i molt lluny queda la sòlida majoria absoluta que van obtenir en 2011, segons el termòmetre electoral de Metroscopia dels dies 13 i 15 d'abril.

L'entrada de Ciutadanos i Podemos elevarà a sis els partits que formaran les futures Corts Valencianes, enfront dels quatre actuals. Una transferència similar a la que es produeix en la majoria de les comunitats autònomes encara que València té característiques diferencials en l'esquerra amb l'existència de Compromís com a força que ascendeix en relació amb 2011, així com d'EU que manté el percentatge de suport.

Segons el text d'El País

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Està ben clar que Podemos i Ciudadanos desplasen a Compromís a la cinquena posició.
Uns partits sense programa, sense infraestructura i sense tradició a Valenciavan a ser protagonistes el 24 de maig.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No estarà res clar fins el dia 25M.
Sembla ser que els valencians no n'hem tingut prou encara amb 20 anys de PP per confiar en partits sense programa valencià específic i sense cap interés a defensar aquesta terra només fer el que diga la direcció lluny de València.

Anònim ha dit...

Les enquestes s'encaren sempre cap als interessos madrilenys. No interessa Compromís.Al 2011 les enquestes no donaven representació a Compromís, en fi... Amb valentia, i lluitant pels valencians: continuem la lluita.