L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 15 d’abril del 2015

Els diputats valencians del PP rebutgen en el Congrés millorar el finançament autonòmic del País Valencià.

El PP va rebutjar ahir en el Congrés engegar la reforma del sistema de finançament autonòmic i millorar les condicions del País Valencià. Joan Baldoví, de Compromís, demanava la transferència de més de 2.800 milions d'euros dels exercicis 2014 i 2015 i el reconeixement d'un deute històric de 13.500 milions.

El diputat de Compromís va defensar en el Congrés la iniciativa per revisar el finançament i acabar amb la discriminació històrica que patim els valencians i valencianes. Baldoví ha defensat en el ple de la Cambra baixa una proposició no de llei amb la qual ha denunciat a “infrafinanciació” que pateix el País Valencià que l'ha portat a convertir-se en l'autonomia més endeutada de l'estat espanyol, amb un 38% respecte al seu Producte Interior Brut (PIB).

El diputat de Compromís ha denunciat que els valencians han patit durant anys unes inversions inferiors a la mitjana en els Pressupostos Generals de l'Estat i hui el País Valencià està “en una situació límit” i “amb el risc d'intervenció”.

La proposició va ser votada en contra pels diputats del PP, eixos mateixos que han votat quatre vegades en contra de la canalització del riu Vaca i que han votat ara en contra d'una millora del finançament. I això que diuen que defensen els interessos valencians... 




1 comentari:

Anònim ha dit...

Son uns falsos.