L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 3 d’abril del 2015

Evitar els incendis: un compromís a prendre per tots i totes.




I per evitar els incendis la millor manera és seguir les normes i instruccions que s'estan donant des de les diverses Administracions els darrers dies.

Ho resumim. Cal saber i tindre ben present que per al període comprés entre el Dijous Sant i el dilluns immediatament següent al dilluns de Pasqua, conegut tradicionalment com a Dilluns de Sant Vicent, ambdós inclosos  queden prohibides, com a mesura precautòria general, en els terrenys forestals, en els limítrofs o amb una proximitat menor a 500 metres d'aquells, les accions o activitats següents:

a) La crema de marges de cultius o de restes agrícoles o forestals.
b) La crema de canyars, canyissers o matolls lligada a algun tipus d'aprofitament ramader, cinegètic o de qualsevol altre tipus.
c) Operacions de destil·lació de plantes aromàtiques.