L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 4 d’abril del 2015

La faena del matalafer.... fer i que la mar ho desfaça!


Aquest és l'estat que mostrava ahir dijous l'aportació d'arena que s'esta fent a la platja de la Goleta per solucionar  ( un any més, i en van!!!) l'arrossegament que any rere any fa la mar de l'arena, sobre tot amb ocasió de temporals.

Porten així anys, massa anys, gastant-se uns diners posant arena que dura uns mesos, per tornar a repetir l'any següent. És una autèntica tasca de matalafer: fer i desfer, en aquest cas la mar.

Amb tots els diners que l'Administració de l'Estat ha llançat a la mar, pensem que ja haurien pogut engegar el projecte definitiu per buscar una solució als canvis de corrent que ha provocat l'escullera del riu Xúquer i que, segons tots els indicis, seria el culpable de la situació.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Cuants diners han tirat ja al blau de mar literalment parlant?