L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 4 d’abril del 2015

La regidoria d'Esport millora les instal·lacions esportives de la Goleta


La regidoria d’Esports ha millorat les instal·lacions esportives de la platja de la Goleta amb la instal·lació de noves porteries als campets de futbet ubicats en la zona Marina Azul.

La millora ha suposat una inversió de 6.112 euros per a les quatre noves porteries que presenten com a novetat el no necessitar xarxa i estar pensades per a que siguen mínim els actes vandàlics que puguen afectar-les. 

En pocs dies, la regidoria procedirà també a substituir les cistelles de bàsquet per unes altres noves amb semblants característiques.