L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimecres, 1 d’abril del 2015

La regidoria d'Esports millora la megafonia del Camp de Futbol




La regidoria d'Esports, que dirigeix Josep Llácer, ha millorat la megafonia del Camp de Futbol amb la instal·lació de nous aparells i la seua redirecció per tal de no molestar el veïnat.

El regidor de Compromís, Josep Llácer,i responsable de l'àrea d'esport ha confirmat la millora de la megafonia del Camp de Futbol Municipal, un projecte que ha tingut un cost d'execució de 3.900 euros. 
 


Josep Llácer ha explicat que els treballs efectuat han consistit en "una reconfiguració general de la instal·lació, mitjançant la qual hem distribuït els altaveus vells i n'hem posat altres de nou en la tribuna. Al mateix temps hem modificat la taula de música i control per adaptar-la a l'entrada de telèfon i a USB".

El regidor ha confirmat que els treballs han donar resposta també a una demanda veïnal, la d'evitar que el volum moleste els habitatges pròxims, i per aconseguir-ho s'han redirigit els altaveus en direcció al camp i en la piscina municipal d'estiu. "Amb aquestes millors deixem de molestar el veïnat i millorem el servei d'informacio en les activitats i esdeveniments esportius".