L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 1 de maig del 2015

L'Ajuntament de Tavernes i Aceplat col·laboren en l'organització d'actes en la platja el pont de l'1 de maig.

La Regidoria de Turisme impulsa en la platja un mercat d'artesans i activitats lúdiques i esportives per als menuts des de divendres fins a diumenge.  El regidor de Turisme ha confirmat la seua voluntat de seguir treballant en la línia de fer activitats que impulsen l'ocupació i ajuden a la desestacionalització de la platja.

El regidor, Josep Llàcer, ha confirmat que "el pont de l'1 de maig tindrem un mercat artesà i diverses activitats lúdiques infantils, com ara tallers i altres de caràcter més esportiu, rocòdrom portàtil i tirolina, unes activitats que s'efectuen en col·laboració amb Aceplat".

Les activitats programades per al ap de setmana, en paraules del regidor, són una continuació de les dutes a cap temps arrere en la platja, com ara la Cavalcada de Reis, la falla de la Marina, la revetla amb la Crash o el conjunt d'activitats de Pasqua i Sant Vicent, que tan bona acollida tingueren entre turistes i vallers. 

Josep Llàcer ha confirmat també que Turisme ha arribat a un acord amb l'empresa organitzadora dels mercats artesans "Ancar", de manera que s'encarregarà d'organitzar tots els mercats artesanals al llarg de l'estiu "per a aconseguir una continuïtat i poder impulsar més activitats i l'arribada de més artesans i productes". 

Es tractaria, fonamentalment, de mercats temàtics instal·lats en l'avinguda de la Marina, dels quals ja està confirmada la presència per a la festa de la nit i del dia de Sant Joan.