L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 7 d’abril del 2015

Tavernes acollirà aquest estiu l'Iboga Summer Festival els dies 23, 24 i 25 de juliol.



Tavernes, i més en concret la platja de Tavernes, acollirà la tercera edició del “Iboga Summer Festival” els pròxims 23, 24 i 25 de juliol.

La notícia s'ha pogut llegir en el faceboox del mateix Iboga Summer Festival i ha estat confirmada també en facebook pel mateix alcalde de Tavernes, Jordi Joan.

L'organització del festival indica que “gaudirem d'un gran recinte de concerts adjacent a la zona d'acampada; a part, per descomptat, de l'escenari principal i la gran carpa de circ. També estarà disponible un subministrament constant d'aigua potable gratuïta i dutxes d'aigua dolça en la zona d'acampada, zones infantils i il·luminació en totes les àrees. En conjunt, us assegurem que el canvi serà a millor.

Volem agrair a l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna la confiança mostrada a Iboga Summer Festival, ja que gràcies al seu suport podrem donar al públic iboguero el festival que es mereix
”.

Tots els indicis apunten com a lloc de celebració el sector 12, urbanitzat però sense cap edifici actualment. 

“Iboga Summer Festival” compta actualment amb el cartell quasi complet (manca un cap de cartell i alguns internacionals més per anunciar), i la proposta ja és pur foc musical.

Es confirma la presència de la mítica Babylon Circus, grup francés que amb més de 20 anys de carrera musical oferirà un dels concerts estrella del pròxim estiu a Tavernes. També tenim l'anunci de la Rue Ketanou, arxiconeguda a França per ser considerada la "banda del carrer" per excel·lència, a pesar que no es limiten a aquest tipus d'escenari urbà, ja que han tancat grans festivals a Europa i fins i tot han arribat a ser apadrinats pels emblemàtics i també francesos Tryo. I com a últim artista inclòs en la programació els emergents “La Sra. Tomasa”, que amb la seua mescla de drum&bass, reggae, so cubà i fins i tot hip-hop, posen una altra nota de ball frenètic i amb arrels al cartell de Iboga Summer Festival 2015.

Aquesta llista de noms completa els ja anunciats ASIAN DUB FOUNDATION (U.K.), FANFARE CIOCARLIA (Romania), THE BEAT (U.K.), TALC (Itàlia), DELADAP! (Àustria), DUNKELBUNT & THE SECRET SWING SOCIETY (Àustria), N.O.H.A. (Txèquia), LYRE LI TEMPS (França), BURNING CARAVAN (Colòmbia), ANTWERP GYPSY-SKA ORCHESTRA (Bèlgica), CHOTOKEU (Galícia), OPMOC (Bèlgica), MOVITS! (Suècia), BOHEMIAN BETYARS (Hongria), GYPSY HILL (U.K.), LA TROCAMBA MATANUSCA (València) i SPIN ET KÚ (Madrid).

L'edició de Iboga Summer Festival es complementa amb quantitat d'activitats i sorpreses per desvetlar i que, a poc a poc, anirem coneixent i informant als nostres lectors.

En resum, una nova aposta del govern de Compromís per a donar vida a la platja, potenciar-la i impulsar-la com a destinació de molts turistes en els dies del festival i una nova gestió reeixida del seu regidor responsable de Turisme i Joventut, Josep Llácer, alma mater del Festivern que després d'haver consolidat el millor festival d'hivern a Tavernes, fa una nova aposta en un macro festival d'estiu.

Segons s'apunta no solament seran els tres dies de juliol, sinó que les activitats es poden perllongar al llarg de tres caps de setmana de l'estiu amb actes i celebracions dirigides a altres sectors de públic i s'estudia siga amb la partipació de grups locals.

Però de tot això ja en parlarem la pròxima setmana, quan sembla que poden haver novetats i tancar-se el cartell i tots els actes d’estiu.
-

20 comentaris:

Anònim ha dit...

Sr. regidor Llácer: un 10.
Té vosté un vot més. S'ho mereix.

Anònim ha dit...

Molt bona notícia. Ben fet, sí senyor

Anònim ha dit...

No conec este festival però espere que siga tot un exit.

Estruch ha dit...

Enhorabona Llàcer

Anònim ha dit...

Quant cullera se la llevat de damunt hem dona mal que pensar,asegureuse be a vore que ha passat ..

Anònim ha dit...

Llegint el comunicat que ha fet l'Ajuntament de Cullera, en castellà, no sembla això.
No crec que l'Ajuntament de Cullera li agradara molt el festival, com al del PP de Tavernes li agrada el Festivern, que si poguera el faria desapareixer. I dit per gent del PP de Tavernes: si guanyen les eleccions no hi haurà Festivern el cap d'any que ve.

Segur que en Cullera també diuen ara els del PP: un festival de peluts, drogates, mal feiners, gent gossa i vagarina, que embruta i destrossa tot. Tira millor fora, posem-los problemes i que se l'arreen.

I tots en Tavernes sabem que el Festivern no es això. Com tampoc sera este festival.
De tota manera, Llácer no es tonto ni l'alcalde tampoc.

Anònim ha dit...

2013 a Xabia, 2014 a Cullera, 2015 a Tavernes.
Hi ha que informarse perquè no es consolida a cap lloc este interesant festival.

Anònim ha dit...

Si el Festivern es consolida a Tavernes tots sabem perque. Les condicions "d'amic" d'ací no les van a trobar enlloc. Ni ací cap altra empresa tampoc.

Anònim ha dit...

Veig que hi ha gent que es pensa que organitzar un festival per a 6.000 persones, amb nombrosos grups internacionals durant 3 dies és tan fàcil com anar a peu. El Festivern, per exemple, va estar 6 anys celebrant-se cada any en un lloc diferent i no va ser fins que es va fer a Tavernes que va agafar el nivell i la magnitud que te ara. De vegades es busca qualsevol excusa per tal de criticar i buscar-li pegues a les bones notícies. Esperem que l'Iboga siga un èxit, porte molta gent a Tavernes este estiu i es consolide en la nostra platja, això portarà molts beneficis als comerços i negocis de la platja i riquesa a la nostra ciutat.

Anònim ha dit...

El de les 0:21

No es fàcil trobar un Ajuntament amb alcaldia nacionalista en este pais ppsoero que ens ha tocat viure i que siga prou gran de població i servicis per acollir 10.000 persones.
En tots els demes llocs, han sigut les pressions politiques ppsoeres front al que representa el Festivern el que ha fet que es fera un any i no continuara.
Com ací, el primer any el psoe no es va negar pero va boicotejar tot el que va saber, de tal manera que es va haver de substituir la regidoria de cultura i festes (psoe) per la de joventut (compromis) perquè al final anara endavant. La regidora de cultura tenia tant d'interes en el Festivern que ni va acudir i es va passar la nit de cap d'Any en un altre lloc (no li faig propaganda) .
Si governa el PP i el PSOE a Tavernes ja podem dir adeu al Festivern.
Tot el que dius de condicions d'AMIC son elocubracions i tonteries: les mateixes condicions legals que es donen a quelsevol de fora que haja vingut a fer espectacles i la mateixa ajuda si col·labora l'Ajuntament.

Anònim ha dit...

Comparar este festival amb el festivern no és coirecte.
Ni l'estil ni el públic ni el lloc ni les dates son les mateixes.
Sort als dos festivals i que siguen productius per Tavernes i la Valldigna.

Anònim ha dit...


Vaja, jo pensava que el mèrit quasi absolut de tot el referent a festes a Tavernes era de la regidora Pilar Altur que ha estat la que, fins fa sols uns mesos, s'ha fet càrrec de la Regidoria de Festes.
Jo crec que el mèrit és seu i no del Sr. Llácer l'haver millorat amb una festa única i per a tots les edats i al centre del poble la nit del Ball de Disfresses, la millora indubtable de la Cavalcada de Reis o l'organització del Festivern. Pq jo que sàpiga el Sr. Llácer no s'ha encarregat d'això els últims anys només des del novembre o desembre passat i per a eixes dates m'imagine que els actes de Nadal ja estarien per tant organitzats i no per ell sino per la Sr. Altur.
Cap vot rebrà vosté de mí Sr. Llácer.

Anònim ha dit...

Quan els responsables del Festivern es van posar en contacte amb l'alcaldia, es va decidir que s'encarrregara la regidoria de Festes i Cultura que duia Altur.
Les primeres reunions es van fer a l'estiu amb normalitat però a partir d'octubre-novembre del 2011, quan s'havien de concretar totes les coses, va a començar a desentendre's del Festivern, a no acudir personalment a cap reunió decissòria i enviar a tècnics que sempre estaven "això ho haurà de decidir la regidora" i tant es va endarrerir que va arribar a un moment en que el mateix Gironés li va comunicar al govern que la cosa no anava i que no el Festivern no s'anava a fer perque la regidora passava del tema.
La relació amb els organitzadors, decidir-ho tot i tota la responsabiliatat del Festivern va passar aleshores a mans de Joventut, de Llácer, i a partir d'eixe novembre i fins ara ha estat cosa de Llácer durant els 4 anys i Joventut qui se n'ha fet carrec de tot.
Mire voste en els plenos a qui feia el PP les preguntes, qui ha donat la cara en el plenos i qui ha fet els informes economics i qui ha firmat tots els papers des del desembre 2011.
I tot això voste, que comenta, per la seua situació privilegiada, ho sap. Crec que ja sap el que volem dir.

L'interés de la regidora del PSOE va ser tant que el primer festivern, amb Compromis que no els tocava la roba al cos pel que podia ser d'èxit o fracàs eixa primera vegada de Festivern, van estar al peu del cano fins que la cosa es va vora que resultava, ella va anar a fer la visita. Res mes. Mai més ha tornat ni cap altre regidor del PSOE ha anat mai ni s'ha acostat per a res al Festivern. Supose que preferixen altres sales de festes o llocs amb neu on suposem que no tremolarien com a flams si les coses no ixen bé.

Anònim ha dit...

El Gironés no li interesava una regidora no amiga amb qui tinguera que negociar res,li interesava més altres regidories que li ho posaren tot en safata. I el Bloc,content i pagat.
Per suposat que culpa de tot el PSOE,per no saber estar al lloc i deixar-se usurpar competències,si no es volia fer el Festival amb Altur,haver-se'n anat a altre poble,però Gironés va forçar i el Bloc va tragar. I el PSOE que els va deixar fer. Fí de la història.

Anònim ha dit...

El feia més enterat, però veig té poca idea. Molts desficacis.

Ha dit que: El Gironés no li interesava una regidora no amiga amb qui tinguera que negociar res,li interesava més altres regidories que li ho posaren tot en safata.

Això no és cert: L’organització del Festivern i Girones que és el cap, ho tenen tot negociat amb l’alcaldia quan s’informa del compromis de fer el Festivern a Tavernes. No li calia negociar res. És l’alcaldia qui negocia i qui ha de firmar tots els papers i al final, qui dóna el permís (vaja qui es responsabilitza de tot), no cap regidora de Cultura que no té ni firma delegada.

I això ens recorda perquè no es va fer la festa de Cap d’Any a la platja fa uns anys, dit de passada: no reunia cap condició de les exigides per la llei (seguretat, informes, etc) i l’alcaldia no va voler assumir responsabilitats de les actuacions de la regidora de Turisme i menys quan se le va informar el dia d’abans, 30 de desembre, i sense temps per canviar res. Es va explicar en el seu moment.

Ha dit que: Per suposat que culpa de tot el PSOE, per no saber estar al lloc i deixar-se usurpar competències.

Doncs sí, la culpa la té el PSOE però no per això sinó per passar del tema, per desentendre's per no acudir la regidora a les reunions on s’han de decidir coses importants, com quan es va canviar el lloc previst per l’èxit en el nombre d’entrades venudes i es passa del pavelló a muntar una carpa. La regidora, a pesar de la importància de l’event, i la responsabilitat que tenia en Cultura i Festes no anava a cap de les reunions a partir de setembre, quan la cosa ja anava en serio. Ja s’ha dit i explicat. El Bloc no usurpa competencies a Cultura. És públic i notori quins han marcat la política de la regidoria de Cultura. ¿Entesos?

I fi d’este capítol de la història.

Afegitonet: tot el món a Tavernes i al Pais Valencià sap que tot lo que fa olor a valencianisme, el PSOE fuig i procura no recolzar-ho i impedir-ho. I això es així de sempre, fins i tot quan tenieu a les mans Canal9. I ho vau fer en el Festivern: vau passar i vau seguir passant quatre anys. No hi haveu anat mai a res. Ni s'haveu preocupat mai de res.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Recordem que la notícia és sobre l'Iboga Summer Fstival i no sobre el Festivern.

Anònim ha dit...

Sabeu algo dels impagos del Iboga a poveidors en Cullera? Pareix ser que han quedat a deure diners a seguretat, lloguers, comerços,....

Anònim ha dit...

On faran el Festival? A la zona de Pa Dur?

La Cotorra de la Vall ha dit...

A la zona del Sector 12.
No sabem res, només un comunicat de l'Ajuntament de Cullera on es parla d'eixes presumptes irregularitats.
També l'organització malparla de l'Ajuntamwnt de Cullera i de falta de serietat i complir compromisos.


Quan es firme el conveni, previst demà, suposem que els responsables del festival aclariran el que hagen d'aclarir.

Anònim ha dit...

Hi ha que valorar si és més fiable l'organitador del festival o l'ajuntament de Cullera.
No estaria de sobra fer una telefonada a l'ajuntament de Cullera abans de signar el conveni.