L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 23 d’abril del 2015

Tot a punt per a la XII Trobada de Joves Safor-Valldigna


La Casa de la Cultura de Tavernes va ser el lloc triat ahir per efectuar la reunió de les associacions i entitats participants en la Trobada Jove de la Safor-Valldigna amb l'objectiu de coordinar l'esdeveniment.


El regidor de Joventut de Tavernes, Josep Llácer, de Compromís, va agrair a les associacions i els tècnics la seua implicació en la trobada i va presentar el tríptic informatiu imprés. Tot seguit es va fer un repàs a la programació, es van muntar detalls del muntatge de la trobada i cada representant va explicar en que consisteix el seu taller, cosa que va servir per resoldre dubtes organitzatius i necessitats de material.


ELS ACTES 

Divendres, 24 d’abril: 

Inauguració de l’exposició “Creart Jove de la Safor” i presentació de la novel·la “Milonga de Tardor” d’Encarna Sant-Celoni i Verger, a càrrec de l’escriptora Isabel Canet a la Casa de la Cultura. A la nit, a partir de les 23’30, primera part del final del Circuit de Música Calaix jove al passeig del País Valencià. 

Dissabte, 25 d'abril: 

Pel matí: Explicació de la cova del Bolomor i dos tallers d'arquelogia experimental i una posterior visita a la cova. Exhibicions de graffitis i esportives realitzades per diversos clubs. 

Vesprada:  S'inicien els tallers – hi ha anunciat més de 30 tallers - a la plaça i carrer del Metge Paco Valiente. Inauguració oficial de la trobada amb passacarrer de la Banda Juvenil de la SIUM Tavernes, “sarao” a càrrec del Grup Balls Populars i el grup de rondalla, una exhibició de l’Escola de dansa Xaro Arlandis, amb un Tango Passió amb 10 artistes i el Grup de Dansa de Benirredà amb dansa Bollywood. 


A les 19 hores s’ha anunciat accions de la “Banda de Cornetes, Tambors i Gaites EL Fénix” de Tavernes, la Muixeranga amb I'acompanyament de la Colla de Dolçainers i Tabaleters de la Valldigna, la “Vall-Tuka” batucada de Tavernes. 
Plànol de situació
Cloenda: 20’30 hores, amb passacarrer de la Banda de Cornetes i Tambors la Valldigna, que acompanyarà als assistents a la Casa de la Cultura on tindrà lloc l’actuació “Pretty HP-Hop Woman”, dirigida per Maribel del Pino i Wendy Garcia.

A les 22.00 hores la colla de dimonis de Simat “Fem Fredat” oferirà un correfoc des de la Casa de la Cultura fins al passeig del Pais Valencià, per a continuar com a darrer acte la segona part de la final del Circuit de Música del Calaix Jove.
-
-