L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 10 d’abril del 2015

Vicente Ramos inaugura una exposició a la Casa de la Cultura




Organitzada per la regidoria de Cultura, ahir va tindre lloc la inauguració d'una exposició de Vicente Ramos a la Casa de la Cultura. L'autor, segons subratlla ell mateix, sempre ha tingut una gran curiositat per aprendre dels mestres de la pintura i de mesclar estils. De fent va començar a les tècniques d'oli, aquarel·la, gravat fins endinsar-se en el món de l'aerografia amb motiu de tunings de cotxes, motos. Actualment es dedica a pintar retrats personalitzats de tota classe, des de persones, paisatges, animals. 

L'exposició romandrà oberta en el vestíbul de la Casa de la Cultura fins el pròxim 19 d'abril en horari de 18'30 a 20'30 hores.