L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 12 d’abril del 2015

Xavi Castillo torna a Tavernes amb ¡Verieu-ho!


La Casa de la Cultura acull el pròxim diumenge, dia 19, l'espectacle de Xavi Castillo "Veriueu-ho" a partir de les 7 de la vesprada. 

Continuant en la línia encetada en anteriors monòlegs, l'espectacle Xavi Castillo: Veriueu-ho! desenvoluparà el concepte “teatre d’investigació”, un repàs crític satíric i bufonesc de l’actualitat. 

Posarem damunt l’escenari una versió teatralitzada d’un altra faceta de la companyia: els programes d’humor “Veriueu-ho”, que es poden vore en les xarxes socials, en canals com Levante TV i Información TV i al diari digital Vilaweb.

Aquest monòleg és la nostra manera de respondre, d’indignar-se davant el moment polític i social que vivim: fer una sàtira directa i intentar que el públic riga amb tot aquest caos. Benvinguts al Veriueu-ho! 

Cal indicar que aquest espectacle ha estat organitzat per la mateixa companyia de Xavi Castilló que ha llogat la Casa de la Cultura, pagant les corresponents taxes. Les entrades segons indica el cartell repartit per la ciutat valdran 12 euros, però amb rebaixa a 10 euros si les compreu anticipades a www.movingtickets.com

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Que car!!

Anònim ha dit...

Felicitacions al nostre governe municipal. Millor imposible,un deu!!!

Anònim ha dit...

Si compres anticipat pagues 10'90€ i no 10€. El web movingtickets cobra 0'90€ de comissió.