L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 10 de maig del 2015

Andreu Pelegrí, de l’IES Jaume II el Just, seleccionat per a participar en la fase autonòmica de l’Olimpíada Matemàtica

Alumnes presentats a la fase provincial. D'esquerra a dreta Núria Pérez, Daniel Céster i Andreu Pelegrí, el seleccionat.

Andreu Pelegrí Garcia, alumne de 3r d’ESO de l’IES Jaume II el Just, ha estat l’únic estudiant de tota la Valldigna que s’ha classificat en la fase provincial de l’Olimpíada Matemàtica i passarà a competir en la fase autonòmica que se celebrarà a Castelló de la Plana els dies 30 i 31 de maig. És èxit i una una gran alegria per a ell, per a la seua família i per a l’Institut. 

Andreu s’hi presentava, juntament amb els seus companys de 4t d’ESO Núria Pérez Corella i Daniel Céster Sala i ha quedat classificat el 6é dels huit jóvens de 2n cicle d’ESO que han estat seleccionats per a aspirar a la 3a fase, l’autonòmica. Segons comenta Vicent Fluixà, el professor que els acompanyà, té molt de mèrit que un alumne de 3r d’ESO es classifique, perquè competeix amb estudiants d’un curs superior. 

Les proves de la 2a fase de l’Olimpíada Matemàtica es van celebrar ahir dissabte, 9 de maig, a Requena i en elles participaren els millors 48 alumnes de cada cicle educatiu de la província de València, seleccionats en l’anterior fase comarcal. 

Un bon grup de jóvens vallers hi competiren també, en una digna representació del nostre poble, tant de cicles de Primària com de Secundària, procedents dels centres educatius Alfàndec, Sant Miquel, Sant Josep HHDC i de l’IES Jaume II el Just. 

Les proves es realitzaren al llarg de tot el dia: al matí, la individual i de velocitat per equips i, a la vesprada, hi hagué una prova de camp amb un itinerari en el qual s’havien de resoldre diverses qüestions matemàtiques pel centre històric de Requena. 

Al final de la jornada es va fer un acte de cloenda i de lliurament de premis al Teatre Principal de la ciutat, al qual assistiren tots els jóvens participants, acompanyats dels seus familiars, els professors preparadors i alguns representants de les universitats i de l’administració. 

Enhorabona!

1 comentari:

Xelo Palomares ha dit...

Moltes felicitats Andreu, i també a la teua família que ha sabut fomentar en tu la cultura de l'esforç , que les bones coses mai son regalades, però per això mateix fan més Il·lusió .