L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 14 de maig del 2015

Compromís trasllada al mercat municipal la campanya electoral


Bon ambient, animació i una gran afluència de veïns ha estat la premissa en el lloc electoral instal·lat per Compromís aquest matí en el tradicional mercat dels dijous.

L'alcalde i candidat de Compromís a la reelecció, Jordi Joan, acompanyat dels membres de la seua candidatura ha intercanviat opinions amb els centenars de veïns que s'han acostat al lloc al llarg del matí. 
Més tard, Jordi Joan acompanyat pel diputat i candidat autonòmic Enric Morera ha visitat els llocs de venda del mercat saludant als comerciants i al nombrós públic que efectuava les seues compres a aqueixa hora. 
Una foto històrica: el cap de llista i primer regidor valencianista, Josep Muñoz (1979) i el cap de llista i primer alcalde valencianista, Jordi Joan (2011) i candidat a la reelecció

Jordi Joan s'ha manifestat satisfet per la jornada i considera que el suport i ànims que ha rebut dels ciutadans vallers és un reconeixement al fet que “hem governant amb honradesa, hem escoltant als ciutadans, hem actuat sempre amb transparència i donant la màxima informació de la gestió que hem fet a nivell local, tant en assemblees en la Casa de la Cultura com en les reunions de barri. És també un reconeixement al fet que hem gestionat els recursos municipals amb racionalitat, no hem malgastat i menys encara gastat el que no tenim".
 

El número dos de la llista autonòmica, Enric Morera, assenyalava que “els governs de Compromís, com el de Tavernes, són un exemple front els malgastadores, els corruptes i els comissionistes”. 

Enric Morera ha posat Tavernes com a exemple dels municipis amb govern de Compromís: “El nostre alcalde, Jordi Joan, ha demostrat que es pot governar d'una manera eficient, acabant amb el dèficit que han generat uns altres, baixant impostos i escoltant a la ciutadania mitjançant les assemblees ciutadanes i de barri”.
Morera ha insistit que el govern de Tavernes de la Valldigna, “és un exemple front altres models de malgastadors, malversadores, corruptes i comissionistes. Jordi Joan va arribar a l'alcaldia de Tavernes amb un dèficit de 4,5 milions d'euros en tresoreria i ara es presenta a la reelecció amb un superàvit d'1,5 milions d'euros i açò s'ha aconseguit governant de manera eficient, invertint en el poble, escoltant a la ciutadania i baixant impostos”.
Morera ha lamentat que els grans partits tenen el cervell i el centre d'operacions a Madrid i desconeixen el paper dels ajuntaments i la seua importància, per açò fan els programes com els fan, mentre que afirmava que en Compromís són equips d'homes i dones que coneixen els problemes dels seus municipis i que tenen projectes i propostes per a millorar la vida dels seus veïns i veïnes, per a fer progressar els pobles i per a defensar el benestar.
-