L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 4 de maig del 2015

"El 24M tenim l'oportunitat de tirar els corruptes de les institucions" Mònica Oltra


La candidata de Compromís a la Presidència de la Generalitat, Mònica Oltra, ha afirmat sobre el cas de corrupció a la Diputació de València que implica al seu president, Alfonso Rus, que el “problema del PP és que açò no és una qüestió d'una poma podrida o de 15 pomes podrides, el problema és que ací està podrida la cistella, tot el PP està podrit “.

Segons Oltra “les converses que han eixit a la llum després de mesos d’investigació el que demostren és que és la seua manera habitual d’actuar. Ells parlen de comissions i compten diners com una cosa normal, habitual i quotidiana”, ha destacat.

La candidata de Compromís considera que “els ciutadans hem de dir prou a la corrupció, perquè no és una qüestió de què se’n vaja Rus, o se’n vagen un o dos, se n’han d’anar tots els que han viscut estos anys gràcies a la corrupció. En les properes eleccions del 24 de maig tenim l’oportunitat de tirar a tota la cistella de les institucions, de tirar tota la corrupció i tota la trama corrupta, perquè el PP porta la corrupció en la medul·la”.