L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

diumenge, 3 de maig del 2015

La Banda l’Almoina d’Almoines ofereix un concert a l’auditori de la SIUM de Tavernes


La Banda l’Almoina de la Societat Musical d’Almoines ofereix aquest diumenge, 3 de maig, un concert a l’auditori de la SIUM de Tavernes a partir de les 20:00 hores. L’audició servirà com assaig general previ al Certamen Provincial que se celebra el pròxim cap de setmana al Palau de la Música de València on "L'Almoina" intervendrà el dissabte, 9 de maig, a la quarta categoria. 

El programa que interpretarà la Banda d’Almoines, sota la direcció de José Antonio Pons Albuixech, està format per les obres amb què aquesta formació concorre al Certamen Provincial. Començarà amb el pas-doble “Brisas de Mariola” de Francisco Esteve Pastor, per a seguir amb l’obra obligada del certamen “Aurora”, de José Manuel Izquierdo i finalitzarà amb l’obra de lliure elecció “OF Castles and Legends” de Thomas Doss. 

- Remés