L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 5 de maig del 2015

La Fistula Vallkànika participa en el concurs de l'Iboga Summer Festival


La Fístula Vallkànika, la jove formació de Tavernes, està formada per 9 membres que pràctica un estil inèdit fins ara a les nostres terres: la música d'arrels balcàniques. Amb tons de ska i reggae, pretenen denunciar a traves de les seues lletres els aspectes més negatius de la societat valenciana a partir de la situació política i social.

Són un dels grups que participen en el concurs que organitza el Festival Iboga Summer i que té com a premi, segons s'indica en la web,  actuar en el Festival a celebrar a Tavernes el pròxim estiu, en concret el 23, 24 i 25 de juliol.

Més informació:

http://concurso.ibogasummerfestival.com/index.php/grupos#.VTq7IpPA2Qn




7 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja va eixint l'amiguisme polític-empresarial,perque,algú dubta de que si l'Iboga no es fera a Tavernes,quantes opcions tindria Fístula de participar a eixe festival musical? Ha esta una de les condicions de les negociacions? Qui no té padrins,no es bateja.

Sergi Canet Mendieta ha dit...

Amiguisme en unes eleccions de bandes que funciona per vots ?? Si que estas enterat si, es un concurs de musica on les bandes que toquen estan elegides per vits a una pagina d'internet, la politica no te res a veurer y... si, hem tingut oportunitats de tocar al Iboga anys arrere pero per problemes no em pogut participar, Soc Sergi, el Trompeta de la Fístula, no amage la meua identitat, deuries fer el mateix

Anònim ha dit...

Aixo de "jove formacio"....el guitarra te vora 50 anys....altra cosa es que siga de espirit jove....

La Cotorra de la Vall ha dit...

La jove formació.
L'adjectiu jove qualifica a la formació, indicant que es una formació jove, recent formada, de poc anys.
De fet es va presentar en abril del 2013, fa ara dos anys.
És o no és jove eixa formació?

Anònim ha dit...

Empreu l'adjectiu "nova" i no haguéssiu donat peu a cap malinterpretació.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Quina culpa tenim nosaltres si tu no saps que existeixen els sinònims i els múltiples significats de les paraules segons la frase i el context on s'usen.

Anònim ha dit...

Si empres l'adjectiu adecuat no hi han malinterpretacions ñi múltiples significats que valguen. Massa ús de la joventut per a una filosofia vellíssima.