L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 1 de maig del 2015

La SER desvetla converses del cas Imelsa



"Correcte, ací hi ha un milió. Ací hi ha un milió més. Hi ha 24.000 ací... 3.000, 4.000, 5.000, 6.000... 12.000 euros, dos milions de pessetes". La gravació ha sigut desvetlada per la SER i és una de moltes que han donat motiu a la investigació judicial del cas Imelsa i involucra a Alfonso Rus, president de la Diputació de València i president del PP provincial, i a Marcos Benavent, aleshores gerent d’Imelsa, empresa pública de la Corporació provincial que ara està en parador desconegut després de conèixer-se el suposat cobrament de comissions il·legals i altres irregularitats.

La SER ho ha informat avui i la gravació aquest es va produir a abril del 2006 a l'interior d'un automóvil pel propi Benavent, i s'hauria produït després d'un menjar on s’haurien rebut els diners d'un constructor per uns pisos de renda lliure. 

La situació de Rus és precària des que es va desvetlar la investigación que afecta a Imelsa, l'empresa pública que depèn de la Diputació. El president de la Generalitat, Alberto Fabra, ha apuntat aquesta setmana que estava pendent de tenir constància de proves que impliquen al dirigent del PP per a exigir-li la dimissió.

Com ja s’ha dit, les gravacions són de molt de temps i fetes per Benavent, home de confiança de Rus i van ser lliurades a la fiscalia al juliol de 2014. El ministeri públic va iniciar una investigación que ha desenvolupat sobre el terreny la Unitat Central Operativa (UCO) i que es va estendre durant mesos. La fiscalia va denunciar els fets al jutjat i ara es troba sota secret de sumari.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

¿ esguitarà a Manolin ? està mooolttt nervioset diuen

La Cotorra de la Vall ha dit...

S'esta investigant les adjudicacions dels camps de gespa artificial i quan es van aprovar els de Benifairó i Barx en tota la premsa i els mateixos alcaldes van donar les gracies a Manolo Vidal com a persona que havia intervingut en la gestió davant Diputació.
Pero nosaltres ens inclinem mes a pensar que el nerviosisme prové de que, si cau Rus, ho te negre per a seguir cobrant d'assessor.