L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 6 de maig del 2015

L'Ajuntament dedica vora 100.000 euros a obres de reparació i millora en el cementeri



L'Ajuntament de Tavernes dedica vora 100.000 euros a efectuar obres diverses de reparació i millora del cementeri municipal. La Regidoria de Contractació, que dirigeix la regidora de Compromís, Llum Sansaloni, ha adjudicat a l'empresa local Felfrell SL el conjunt d'obres destinades a millorar el cementeri local. Les obres a executar són una reparació de l'edifici del claustre, la construcció de columbaris i l'adequació del denominat "Jardí de les Cendres".

Llum Sansaloni, regidora de Contractació ha explicat que l'adjudicació s'ha efectuat per procediment negociat sense publicat i al qual foren convidades tres empreses locals, essent finalment l'obra adjudicada a Construccions Felfrell per un import total de 98.926 euros.

La regidora ha confirmat que les obres a efectuar en el claustre consistiran en una reparació i reforç de les filades dels ninxols, que després de 30 anys presenten mal estat de conservació, i on caldria també reforçar l'estructura.  

"El claustre, l'edifici de rajola obra de "Vetges Tu i Mediterrània" dels anys 1980 gaudirà d'un reforç estructural, amb la construcció d'uns murs externs, que anem també a aprofitar per a construir columbaris, uns nínxols de reduïdes dimensions, on els familiars podran dipositar les centres dels seus difunts" ha explicat Sansaloni.

El Jardí de les Cendres

La regidora ha explicat que el projecte aprovat comprén també la construcció del denominat "Jardí de les Cendres", un espai a l'aire lliure i enjardinat del cementeri, on es podran escampar o enterrar les cendres d'aquelles persones que siguen incinerades i no vulguen ocupar un columbari.

Llum Sansaloni ha confirmat que està previst un lloc on els familiars podran fixar una placa menuda amb el nom dels familiars com a record i memòria del difunt" amb la qual cosa espai serà també com una especie d'espai de la memòria. Així mateix que l'execució de l'obra estarà dirigida i supervisada pels tècnics municipals.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Una de les millors idees que hem vist dels darrers anys, i mes quan hi ha tanta restricció legal a abocar les cendres a qualsevol lloc, com per exemple la mar.
Enhorabona a Compromís i més quan cada anys són mes els crematoris.