L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 22 de maig del 2015

L’Ajuntament també organitza aquest estiu tallers de conversa en anglés.



La regidoria de Foment, que dirigeix el regidor de Compromís, Josep Llácer, obrirà el dia 25 la inscripció dels cursos gratuïts a celebrar els mesos de juliol i agost amb l'única condició de ser major de 13 anys.
El regidor de Foment, Josep LLácer, ha confirmat l'organització dels cursos aquest estiu després de la gran acceptació que van assolir l'any passat. Així, ha manifestat que "sabem de la necessitat actual de conéixer altres llengües, comunicar-se i adaptar-se a la globalització actual. Per tant, volem intervindre de forma positiva en la pràctica d’aquest idioma mitjançant l'organització de diversos grups de conversa i aprenentatge, en la immersió de la llengua en els més menuts i de perfeccionament entre els més grans"

Com a metodologia de treball, Josep Llácer ha explicat que "les classes seran temàtiques, és a dir, cada dia s’exposarà el vocabulari específic del tema en concret i posteriorment s’aplicarà. Volem assolir el coneixement d'un idioma que és de vital importància en la societat i preparar als alumnes per a futures situacions que requerisquen el conegut “vocabulari de carrer” d’una manera senzilla i divertida" .

El regidor de Compromís ha recordat que entre els objectius del departament de Foment està l’assessorament en la recerca d’ocupació, i per això es va plantejar l'any passat el taller de conversa en anglés, que va tindre una ampla resposta i per això la continuïtat enguany.
 

Cursos gratuïts, distribució per nivells i horaris

Els cursos són gratuïts i només tenen com a condició ser majors de 13 anys. Les preincripcions es duran a cap en el Centre Social del Braç Treballador, entre els dies 25 de maig i 5 de juny.

Els interessats a participar en els tallers d'anglés seran distribuïts en grups segons siga el seu nivell i com a mètode de traball s'han programat diverses activitats tant a l’aire lliure com lúdiques o amb material audiovisual i interactiu.

El grups seran de nivells bàsic, mitjà i alt. L'interessat podrà triar un grup en Tavernes ciutat o en la platja, segons els horaris de 9 a 10'30 i de 10'30 a les 12 del matí, o de 17 a 18'30 i de 19 a 20'30 hores per la vesprada.

Els tallers celebrats l'any passat van tindre un gran èxit de participació. S'hi van organitzar un total de 10 grups, de nivell A0 fins el nivell B2, amb un total de 110 persones participants.