L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 1 de maig del 2015

L'alumnes de l'IES Jaume II el Just, Ester Ibáñez Cors, guanya un Premi Sambori.





Esther Ibáñez Cors, alumna de 3r d’ESO de l’IES Jaume II el Just, ha rebut un dels tres Premis Sambori de narrativa en valencià corresponents al segon cicle d’ESO i a la Fase Comarcal de La Safor-Valldigna. 

"Pèl-roja" és el títol del seu relat amb el qual haurà de participar a la Fase Final on competirà amb els seleccionats de totes les comarques valencianes. 

El lliurament del diploma acreditatiu i del premi tingué lloc ahir dijous 30 d’abril a l’Alqueria de la Comtessa, la població on demà dissabte se celebrarà la Trobada d’Escola Valenciana de la nostra comarca.

Fotos de la professora Mª Josep Canet:
(Foto 1): Esther Ibáñez és la jove que està al centre, entre els altres dos premiats (també amb diploma acreditatiu) i els dos finalistes (sense diploma)
(Foto 2): de més a prop.
 
- Remés