L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 4 de maig del 2015

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: La ignorància (del PP) és molt atrevida


Fa uns dies Tavernes acollia la primera trobada musical de centres escolars "Musiescola" amb un gran èxit de participació d’alumnes i de centres escolars. Més de 700 alumnes dels centres públics escolars de Tavernes i de Simat, Benifairó, Xeraco, Alfahuir, Quatretonda i Torrefiel de València van participar en les activitats musicals de la trobada. 

I el govern i l'Ajuntament de Tavernes, com calia, van donar tot el recolzament a una activitat que, mira per on, s'emmarca dins del projecte de la Conselleria d'Educació per previndre el fracàs escolar. I l’ajuntament de Tavernes va col·laborar, colze a colze, amb els centres i els regidors d’Educació i de Cultura van estar presents al llarg del dia en la trobada. 

A qui no es va vore, ni per una espillera, va ser a cap responsable de la Conselleria d’Educació: era seu el projecte però no els interessava ni els preocupava el treball efectuat. I cap responsable no hi va acudir. Van fer com en les trobades del valencià: ni ajudes ni s’acosten per a res. 

I si l’actuació de la Conselleria d’Educació ha estat deplorable, més deplorable ha estat la del PP de Tavernes: en lloc de felicitar la iniciativa del professorat de música de Tavernes i dels pobles participants, només ha sabut que criticar a la trobada i a l’Ajuntament amb l’argument tant babau i tan  fals de que havien deixat de costat i exclòs als col·legis del Sant Josep-Patronat i Sant Josep-HHDC. 

I damunt diuen que els pares i professors d’aquests dos centres concertats han mostrat el seu malestar per aquesta presumpta exclusió, cosa que no s'ho creuen ni ells. Els senyors del PP obliden que els professors i les AMPAs de Sant Josep-Patronat i Sant Josep-HHDC són persones responsables i sabien que no era un projecte per a ells. Sabien que la Conselleria d’Educació del PP els havia exclós del projecte, i no la trobada ni l’Ajuntament de Tavernes. Els professor i les AMPAs lliguen els butlletins de la Conselleria cosa que no fa el PP de Tavernes. 

Si el PP s’hagués preocupat de contactar amb l'organització de la trobada, preguntar a l’Ajuntament o millor encara a la Conselleria d’Educació, hauria rebut com a resposta que la trobada musical escolar "Musiescola" és una convocatoria de Conselleria d'Educació dins del programa d'innovació educativa de lluita contra el fracàs escolar a través d'activitats musicals. I EL PROGRAMA ESTÀ ADREÇAT NOMÉS A CENTRES DE TITULARITAT PÚBLICA, no a centres concertats, com els que nomena el PP. 

Per tant, si hi ha hagut discriminació, prové de la Conselleria d’Educació governada pel PP i no de la trobada o de l’Ajuntament. 
-