L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 25 de maig del 2015

L’IES Jaume II el Just celebra la Graduació del Batxillerat 2015


Promoció Batxcillerat 2015
 L’IES Jaume II el Just celebrà divendres, 22 de maig, la festa de la promoció 2015 de Batxillerat. Una quarantena de jóvens que acabaren les classes de 2n Batx. el dia 20 de maig, ompliren d’alegria el Saló d’actes del centre, acompanyats de les seues famílies i del professorat.
2n A
2n A Humanitats
A punt de començar l’acte, aparegueren dos operaris “aprenents de fuster” que intentaven polir el parquet de l’escenari amb unes ferramentes de paper de vidre. En això, la IES BAND, dirigida per Josep Castelló inicià la interpretació de “Sandpaper Ballet”, de Leroy Anderson, i els fusterets, amb una nota humorística, s’acoblaren al ritme de la música. Després la banda de jóvens estudiants de l’institut interpretà admirablement el conte musical “Pere i el llop” de Prokofiev, amb narració de Marc Bosch i Llorenç Cucarella.

Seguidament, Julia Palomares, Carles Cremades, Clara Cerdà i Cèsar Ferrando, que feien de presentadors de la graduació, s’alternaren per cridar a l’escenari els seus companys de promoció. Aquests reberen l’orla de mans de la directora, Esperança Micó, i de les tutores Rosa Magraner (2nA), Desam Gascón (2n B) i Lola Clemente (2n N). 
2n B Ciències
2n Nocturn
2n B

Zeus Acevedo i Noemi Vidal, en representació dels companys del 2n Nocturn feren un emotiu parlament en el qual destacaren la importància de mantenir al nostre poble el Batxillerat nocturn, perquè facilita l’accés als estudis a molts jóvens i els permet de compatibilitzar-los amb un treball, la dedicació a l’esport, amb el conservatori, etc. També ressaltaren el bon ambient que hi ha en aquest torn nocturn i la gran tasca educativa i social que aporta a Tavernes. 

Del diürn, fou Emilio Mollà l’encarregat de fer el discurs en nom dels jóvens, així com la professora Rosa Magraner, en representació dels professors; mentre que Rosa Tere Picot i Desam Sala parlaren en nom de l’AMPA. 

David Brines amb els regidors Sansaloni i Llácer
Fran Grau amb els regidors Sansaloni i Llácer
La directora, per la seua part, digué quins alumnes havien obtingut matrícula d’honor en 2n curs: Fran Grau, Bertran Mollà, David Brines, Marina Palomares, Idoia Palomares i Marc Bosch. Seguidament sol·licità la presencia dels regidors Llum Sansaloni i Josep Llàcer, els quals feren un regal als dos millors expedients acadèmics de Batxillerat d’enguany, que van correspondre a Fran Grau Picot (Batx. Científic) i a David Brines (Batx. Ciències Socials).
Finalment se celebrà un sopar al gimnàs.