L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 13 de maig del 2015

Mònica Oltra: “Fabra té por de què Rus tire de la manta. Per això no el força a dimitir ni retira la candidatura del PP de Xàtiva”


La candidata de Compromís a la Presidència de la Generalitat, Mónica Oltra, s’ha referit a la decisió d’Alfonso Rus de delegar la Presidència de la Diputació de València en el vicepresident primer de la institució. 
 
Oltra afirma que “açò demostra que Alberto Fabra no té cap autoritat en el seu partit. El que hauria d’haver fet Fabra és dir-li a Rus o et retires de la candidatura i dimiteixes o retirem la candidatura del PP de Xàtiva, però siga com siga tu no eixiràs de regidor”.
 
Per a Oltra “Fabra no posa en eixa disjuntiva a Rus perquè te por a què tire de la manta, perquè si Rus tira de la manta aleshores Fabra tindrà un problema. I per això Fabra no es posa del lloc de la democràcia, ja que una persona com Rus no pot estar en la candidatura d’un partit democràtic"