L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 7 de maig del 2015

Ni l'Ajuntament, ni el govern municipal ni l'alcaldia van tindre res a vore amb el tancament de la ràdio local, un fet només imputable a la Generalitat del PP


La veritat sols té un camí. Nosaltres la demostrem amb documents i arguments. Aquests dies, hi ha hagut qui ha tingut interés a fer creure als veïns i veïnes de Tavernes que va ser l'Ajuntament i l’alcaldia de Compromís qui va tancar la ràdio del poble ara fa poc més d'un any. I això no és veritat, sinó al contrari: Compromís i l’alcalde van ser els primers en defensar la ràdio del poble. 

Això es pot demostrar perfectament, i que millor arguments que documentació oficial.




Com veieu en la carta del 10-7-2013, la Generalitat governada pel PP és qui actua d'ofici dirigint-se a l'Ajuntament. 

La Generalitat havia captat les ones i pregunta a l'Ajuntament de qui és eixa ràdio il.legal i li ho pregunta perquè com tot el món sap - ells també ho sabien perquè tenen mitjans tècnics i humans per saber-ho - les antenes estan en el repetidor de l'Ajuntament del Racó Joana. 



I arribem al 10-2-2014. La Generalitat fa les seues investigacions, i quan ja ho ha esbrinat i sap quina és l'empresa que emet des d’allí, es qui li ho comunica a l'Ajuntament remarcant que eixa ràdio no és legal. 

La Generalitat del PP té les competències en ràdios i televisions i  segueix l’expedient i al cap d'unes setmanes, és la Generalitat, qui exercint les seues competències,  va ordenar als propietaris directament el tancament de la ràdio amb amenaces de multes quantioses.  Es va tancar l'1 d'abril del 2014.

Davant això i mirant les dades de les cartes de la Generalitat ens preguntem: ¿quan els nous gerents agafaren la gestió de la ràdio, l'anterior propietari els havia comunicat que estava alquilant-los “una patata caliente” que algun dia podia acabar malament? 

I una pregunta més important : ¿per què el titular de la ràdio, com a interessat en l'expedient, si no té eixe expedient sancionador, no el demana a la Generalitat i el fa públic? Així tots sabríem els fets i com han anat succeint en el temps.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Si,per això diuen al Watshapp "si voleu el desconectem". Si no denuncia ningú,conselleria no talla res.

Anònim ha dit...

No es calfeu el cap. No el presentarà per que la tancar el PP i ell no vol fer mal als seus amics.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Si el molestes en llegir els missatges del dia 03-04-2012 de les 15:45 i 15:48 voras com s'està referint al telediari de Tele7 de Gandia.

De tota manera, pots dir el que vulgues. Qui no obrirà la boca és el propietari de la ràdio, que és qui tindrà tot l'expedient sancionador, i allí estarà d'on ix la denuncia, si la hi ha, que no li cal a la Generalitat per actuar d'ofici davant algunes hipotètiques queixes d'algunes emissores comercials.
¿Farà public l'expedient sancionador el propietari de la radio que va tancar el PP? Segur que no.

A més per a què vol l'Ajuntament tancar una ràdio en el 2014, quan ja no la porta el mateix gerent que en el 2012, i ara estava col·laborant i havia un acord perquè es ferà ressó de comunicar totes les notícies de Tavernes com a informació pública?

Anònim ha dit...

Jo pense q tots tenen algo de rao en este tema. Les cartes q mostreu q van dirigides a l ajuntament, tambe les va rebre el propietari de la radio? Qui denuncia per a q la generalitat actue, perque altres emissores en les mateixes condicions no estan tancades? La questio es q esta tancada, entre qui entre q en facen una q molts pobles la tenen en marxa

La Cotorra de la Vall ha dit...

Nosaltres pensem que cal llegir la carta primera amb atenció:

- La carta diu. " Se han detectado emissiones...". Entenem que els seus serveis tècnics o d'inspecció les van detectar les emissions i les van escoltar per això saben el nom comercail i diu que no tenen llicència, cosa que és fàcil d'averigurar: Quina freqència és? La xx,xxx Mghz (p.e.) miren si està concedida i a qui i saben que no està.

- Després calcular el lloc exacte des d'on s'emet es molt fàcil avui dia tècnicament. Es calcula i es mira que... oh! zona de Racó Joana i parcel·la propietat Ajuntament com diu la carta.

Si fora el denunciant l'Ajuntament hauria dit:
Atendiendo a su información (o denuncia) de fecha tal... simple llenguatge administratiu que no usen perquè no es l'iniciador l'Ajuntament.

Això està més clar que l'aigua.

Anònim ha dit...

Home, sols cal vore de qui es l'empresa titular de les emisions:
http://www.infocif.es/ficha-empresa/tho-creus-sl

si esta informacio es correcta, pareix ser de un tal Carlos Gimeno... desconec si es el mateix que escriu tanta veritat en Las Provincias...

y que casualment tambe te i ha tingut altres empreses, algunes amb noms curiosos com "troyano"....http://www.infocif.es/general/empresas-informacion-listado-ejecutivos.asp?Buscar=carlos%20gimeno%20bosch

cosas veredes, Sancho...