L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 6 de maig del 2015

No hi pogueres assistir? Ara pots visionar la presentació completa de la candidatura de Compromís per Tavernes.

El dia 23 d'abril va tindre lloc la presentació de la candidatura de Compromís de Tavernes de la Valldigna encapçalada per Jordi Joan. 

Va ser un complet èxit car es calcula que entre 900 i 1000 persones i van presenciar l'acte, i es va habilitar un televisor a l'exterior per poder-lo seguir. La Casa de la Cultura es va quedar menuda, tal va ser la resposta que Tavernes va donar a l'actual equip del govern municipal que encapçala Jordi Joan i a la candidata a la presidencia de la Generalitat, Mònica Oltra.
 
Hem rebut molts correus preguntant-nos si es penjaria a youtube l'acte. Avui mateix Compromís ens ha informat de l'enllaç del video complet.

Per donar-vos una referència us informem que:  

- Al minut 18 comença la intervenció del candidat i actual alcalde de Tavernes Jordi Joan
- Al minut 51 hi ha l'actuació de Pau Alabajo amb dues cançons
- A 1:02.30 (minut 62 i mig) s'inicia la intervenció de Mònica Oltra

 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ni vaig asistir ni ganes de vore el video.

Anònim ha dit...

Tu t'ho perds.