L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 5 de maig del 2015

Participació exitosa del CPTavernes al campionat autonòmic d'Alacant




El passat cap de setmana el Club de Patinatge de Tavernes es va presentar el dia 1 de maig al VII trofeu Ciutat de Paiporta concebut per a patinadors sense experiència prèvia i que no hagen patinat en competències oficials reglamentades per la FPCV prèviament.

El CPTavernes amb el seu patinador i monitora Olga Catalá Nogueras i les patinadores Alba Llacer, Meritxell Carrascosa, Daniela Rodrigo, Valentina Ugo i Rocio Gallego van competir a Paiporta en diferents categories, acords a les seues edats i nivell, obtenint un 1r lloc entre 14 competidors amb Meritxell, i un 2n lloc entre 16 competidors amb Valentina i un 3r lloc entre 18 competidors amb Rocío. 

També Alba va aconseguir un 4t lloc entre 18 competidors i Daniela que en la seua primera presentació va realitzar la rutina fent un bon programa. Creiem que ha estat un balanç positiu per a un trofeu per a menuts sense experiència en competicions. 
 

El dia 1 i 2 de maig l'entrenadora Alejandra Felipe es trobava immersa en els entrenaments i la competició d'alt nivell a Alacant del campionat Autonòmic de Dansa amb Laia Carrascosa que es presentava amb menys de 2 anys de patinatge en una competició d'aquestes característiques. 

Laia despres de vèncer els nervis propis d'aquests esdeveniments es va créixer i va realitzar una bona rutina en les danses, adquirint confiança, cosa que no va ser suficient per arribar a obtenir un podi encara que el va disputar i va quedar en 4t lloc. De tota forma ha estat una experiència positiva i des que va començar fins al dia d'avui aquesta patinadora va creixent i consolidant dins de l'especialitat de Dansa amb la qual cosa de continuar aquesta tendència els resultats arribaran tard o d'hora. 
 

La competició de la FPCV és important per al club valler perquè dictamina qui va a competir al campionat d'Espanya i la Laia es va enfrontar a la inexperiència pròpia a una especialitat nova al costat de patinadores de molt de rodatge en Dansa que participen de la mà d'entrenadors molt veterans, cas de l'entrenadora Sonia, qui imparteix a nivell nacional els cursos de dansa a la Comunitat Valenciana designada per la FEP. Això fa més digne de destacar el treball i esforç de la única representant vallera i la seua entrenadora en el Campionat autonòmic d'Alacant.