L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 6 de maig del 2015

Presentació de Units x Tavernes


La candidatura de Democrates-UnitsxTavernes es va presentar ahir davant d'un púbic variat que va omplir el local de la recent inaugurada seu electoral del partit. Va ser un acte moderat pel Secretari General i candidat Enric Estruch, ahir a la vesprada, que va presentar la candidatura i les línies generals del que serà el programa electoral. 

Va intervindre en primer lloc Paloma Coidura, candidata del partit UnitsxValència, i on el Enric Estruch va de número quatre en la llista per a les properes autonòmiques, que va denunciar l'amiguisme existent en l'administració per "l'enchufismo" polític, que porta a substituir els funcionaris de carrera per persones amb menys qualificació el que ha comportat una baixada de qualitat en la prestació dels servicis a la ciutadania .

La Secretària General d'eixe partit i regidora a Carcaixent Ana Calatayud va denunciar la corrupció existent i va pregar per recuperar per a la ciutadania el control de les administracions. 

La candidata local a l'alcaldia pel Units x Tavernes, Vicenta Cortés, va anunciar els principis generals del seu programa electoral, i va confirmar que els donaran a conéixer en breu per mitjà de les xarxes socials.

L'acte va finalitzar amb un refrigeri en l'exterior de la seu.

2 comentaris:

Enric Estuch i Ferrando ha dit...

Gràcies de nou per donar-nos veu.

Anònim ha dit...

La senyera i la bandera de Espanya com te que ser.
Units!