L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 3 de maig del 2015

ACTUALITZADA: Pujada a Les Creus 2015


Un any més s'ha complert la tradició i,  com que el temps ha acompanyat, han estat  molts els vallers i les valleres junt a altres caminants vinguts de fora que han pres la senda i han pujat a la Muntanya de les Creus.

Una jornada de ple contacte amb la natura i gaudint, com les fotografies deixen entrevore, de les espectaculars vistes que s'albiren des de 540 metres d'alçada: del cap la Nau a Dénia fins València, i sobre tot de la Valldigna i Tavernes.

Agraïm les fotografies enviades des de dalt mateix. Aquesta l'hem feta amb teleobjectiu, des del Passeig Colon.


Actualització de fotos

El Centre Excursionista ens ha remés també aquestes fotografies de la diada de l'1 de maig a Les Creus.


 

1 comentari:

Anònim ha dit...

La última foto, espectacular. La veritat és que és un plaer pujar any d'arrere any, amés de veure la quantitat de gent que ho fa. Ahir el probelma va ser "el caloret" que va fer, però bé, disfrutarem del dia i de les vistes.
Per cert, agrair como no el bon fer de Protecció Civil (sí, en mayuscules).