L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 21 de maig del 2015

Rita Barberà en el punt de vista de la Fiscalia anticorrupció després de la denúncia de Compromís.

Ribó i Oltra amb els escrits de la Fiscalia
La Fiscalia anticorrupció ha obert diligències contra l'alcaldessa de València Rita Barberá per #Ritaleaks, tal com consta en un document emès per la institució amb data de 12 de maig de 2015, segons ha anunciat avui dijous en roda de premsa la candidata a la Generalitat Valenciana per Compromís, Mónica Oltra i el cap de llista a l'alcaldia d'aquesta formació, Joan Ribó.

Segons han explicat els dos polítics, les accions legals estan relacionades amb les "despeses en luxe", sobrecostos i fraccionament de contracte.

Al portal #Ritaleakses detallen despeses d'hotels per valor de 81.000 euros, molts d'ells a Madrid però també a Florència, Brussel·les o Santiago de Compostela, entre d’altres. Algunes, com el cas d'una nit a l'hotel Westin Palace per un preu de 686,5 euros o una altra a l'Hotel Art Gallery de Florència per 771 euros, entre moltes altres factures amb preus superiors als 152 euros.

Així mateix, l'alcaldia ha gastat 57.000 euros en 67 factures de bitllets d'avió així com 41.000 euros a través de 107 factures en restaurants. En aquest capítol, destaca especialment una factura de 2.034 euros a l'Hotel Balneari Las Arenas de València a càrrec del consistori o una de 437,05 euros on tan sols figura el nom de Rita Barberá.
-