L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 8 de maig del 2015

S'inicia la campanya electoral

Els primers cartells de Compromís a la Plaça Major

 Anit, teòricament a les 00.00 hores del divendres, començava la campanya electoral amb la enganxada de cartells, pancartes i tota la parafernalia pròpia de les primeres hores de la contesa electoral que culminarà el 24M. 

La primera cita, com és tradicional, va ser a la Plaça Major, una espècie de "tour de force" fictícia entre els partits a vore qui porta més militants i simpatitzants a l'enganxada del primer cartell. Per als amants de les xifres, Compromís reunia a 75 persones, el PP eren uns 45 i el PSOE uns 35 (dalt o baix, que el vam comptar però sempre es despista algun), i no s'inclouen els "equips d'enganxada i pancartes" que hi havia escampats pel poble i terme. 
Moments al llarg de la nit
El PP, Compromís i PSOE són els únics partits que disposen de llocs "diàfans" per enganxar la cartelleria a la plaça. Nosaltres no anem a entrar en els perquès: és cosa de la llei, repartiment d'espais segons la llei... però ja ho explicarà millor qui es considere afectat i no tenia lloc. Almenys això ens van dir. 

Si no hi ha panells.... hi ha balcons!
I mentre això passava, els militants de UnitsxTavernes, sense lloc "diàfan" oficial en la plaça, penjava la seua pancarta a un edifici que domina tot l'espai.  Ningú els arrancarà els cartells i bona visibilitat.

A la plaça fotos de rigors, salutacions, bon humor i bon ambient i després cada formació a enganxar cartells a la resta de panells disposats per l'Ajuntament a la plaça del Camp de Futbol, als Sequers, al Prado.... 
I camí de les dos de la matinada, cansats però contents, els durs encara es feien la darrer foto de record en el Prado
I entre unes coses i altres, sobre les dos de la matinada tots a casa, a descansar, que València no es va fer en un dia i queden per endavant moltes dies.