L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 4 de maig del 2015

Tots els partits, excepte el PP, a favor de reparar moralment els afectats de l'accident del metro de València.

 
L'Associació de Víctimes del Metro de València i tots els partits del País Valencià, excepte el PP, han signat un document on proposen accions concretes per a reparar moralment els afectats per l'accident de metro del 3 de juliol de 2006, un accident que va causar la mort de quaranta-tres persones i en va deixar quaranta-set més de ferides.

El text demana de disposar els mitjans necessaris perquè no torne a haver fets tan tràgics i lamentables i no es repetesca la mala gestió posterior.
 
El PSOE, Compromís, EUPV, Podemos, Ciudadanos i UPyD han respost favorablement al programa de mesures per a "tancar dignament l'accident". Només el PP ha deixat de banda la proposta "amb el seu silenci habitual. Quasi nou anys després, el govern valencià del PP encara no ha donat les respostes a què la societat valenciana té dret i no ha escoltat les demandes ciutadanes que reclamen veritat."