L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 3 de maig del 2015

Una nova enquesta de Las Provincias confirma l'ascens de Compromís i Ciudadanos


Gràfic que publica avui Las Provincias

El PP valencià continua la línia descendent en una enquesta de Las Provincias feta abans que explotarà l’escàndol d'Imelsa i de Rus. Seria encara el partit més votat en les eleccions autonòmiques del pròxim 24 de maig, però el triomf correspondria a Ciutadans i a Compromís que són els partits que pugen respecte a una anterior enquesta del diari de fa un mes.

La segona onada del sondeig de Sigma Dos constata l'ascens de Compromís que passaria dels 9-10 de fa un mes a 12-14 que li atorga ara la mateix enquesta, un augment entre 3-4 diputats.

També apuja la formació que lidera Albert Rivera, que augmentaria en tres diputats els 14 que li donaven fa un mes i passa a 17.

L’enquesta fa desaparéixer a EU i per tant els seus quatre diputats que li atorgava fa un mes.
El PSOE – així consta com a nom de candidatura electoral i no PSPV- s’estanca entre els 19-22 escons, com fa un mes i fins i tot amb tendència a la baixa i Podemos es manté estable.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Els vots de Podemos tornaràn EU i Cuidadanos encara arreplegarà més vots del PP.

Anònim ha dit...

Cal que EUPV estiga també representada. Al meteix temps també opine que Compromís està infravalorada. Darrere de les esquestes hi ha interessos ( PPunset) i les enquestes es cuinen, a gust d'ideologia. El canvi s'acosta!

Anònim ha dit...

Que s'espavile EU perque sino tornen els vots que diu el primer comentariste,ja poden anar encomanant la corona pel soterrament. Mai nacionalistes ni socialistes han donat tant de carinyo als comunistes. Açò ja sembla com lo de Karina en la investidura.
Fa uns mesets que Podemos ni se l'anomena ni ix ja a cap TV. La casta té poreta.

Anònim ha dit...

Seria uns mala noticia que EUPV quedara fora de les Corts per culpa d'un partit centralista com és Podemos.

Anònim ha dit...

Si ara resultarà que EU és un partit valencianista, quan totes les decisions grosses es prenen a Madrid, sinó mira qui va vindre dissabte com a gran lider.
El que hem de llegir.
De tota manera, preferisc 10 voltes a ells que a Podemos.