L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 15 de maig del 2015

¿Vols passar una divertida i entretinguda vesprada amb els teus fills? Contaconte i jocs per als menuts a les 5 a la plaça del Poliesportiu Municipal. A les 8 xarrada a l'Alfàndec c

Imatges d'un espectacle infantil de Josep Enric Grau
Compromís ha organitzat per aquesta vesprada, a les 5, i en la plaça del Poliesportiu una activitat dirigida als xiquets i xiquetes consistent en un contacontes i tallers de jocs per als més menuts.

Una bona forma d'acabar els menuts la setmana escolar: amb alegria, bon humor, i el bon saber fer del Josep Enric Grau que serà l'animador de la vesprada.

L'acte es previ a la celebració de la xerrada electoral que, dins de la programació de "Xerrades als barris" realitzara a les 8 de la vesprada Compromís en el col·legi Alfàndec i que comptarà amb la presència de l'alcalde i candidat a la reelecció, Jordi Joan, i membres de la candidatura municipal.

Talment com va ocórrer fa uns dies en Cantalot. els veïns podran escoltar les propostes, però també participar en un debat i col·loqui obert a les preguntes i qüestions els assistents.