L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 22 de maig del 2015

¿Vols passar una divertida vesprada amb els teus fills? Jocs i activitats diverses per tancar la campanya electoral



Castells inflables, futbolí gegant, jocs de taula, entre altres coses, és el que ha preparat Compromís aquesta vesprada, a partir de les 6, per acomiadar la campanya electoral. 

Els xiquets, i els pares que els acompanyen, podran gaudir de la festa que ha muntat Compromís en la plaça de la Casa de la Cultura a partir de les 6 de la vesprada, en una jornada que es vol siga més tranquil·la, divertida, i on puga participar tot el món. Les activitats duraran fins les 8'30 de la vesprada i per als menuts serà una bona forma d'acabar la setmana escolar. 
 

Compromís clourà la campanya electoral amb un sopar d'entrepà i de germanor en el Passeig del País Valencià. 
 
Les activitats del dia d'ahir van estar centrades en el mercat, on com és tradicional en campanyes electorals, els candidats van dedicar el matí a passejar entre la gent, repartir la propaganda electoral i aprofitar també per arreplegar suggeriments, respondre preguntes dels veïns...  
 

A la vesprada, l'alcalde i candidat Jordi Joan va visitar el centre dels majors en l'antic hospital on va explicar el projecte d'una residencia de dia que Compromís pensa impulsar en la pròxima legislatura.