L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 7 de juny del 2015

Festa de la promoció 2015 de 4t ESO i 2n PQPI a l’IES Jaume II el Just






La festa de la promoció 2015 d’Ensenyament Secundari Obligatori (ESO) i dels dos Programes de Qualificació Professional Inicial (PQPI) d’Agrícola i d’Informàtica es va celebrar, el passat divendres 5 de juny, al saló d’actes i als jardins de l’institut Jaume II el Just. 
 

La festa va incloure els parlaments dels representants de l’AMPA, i de la Cap d’Estudis, Hermínia Climent, que felicitaren els estudiants i els donaren savis consells per al seu futur, on no hi mancaren certes notes d’humor. 
 

Per cada grup classe també tingueren protagonisme el seu tutor o tutora corresponent i dos alumnes que expressaren els seus sentiments o recitaren textos en diverses llengües, com una mostra del que aprenen a l’institut i del multilingüisme real que hi conviu a les seues aules. 
 
 
Així, mentre es projectaven els textos i les seues traduccions a la pantalla, Àdama Sene recità un poema en francés, Jordi Sala i German Bosch un en llatí, el “Gaudeamus Igitur”, l’himne universitari; Maria Solanes i Aurora Sansaloni recitaren un poema de Vicent Andrés Estellés; Maria Magraner i Gemma Talens en llegiren un en castellà i també Sabah Tayebi i el tutor de PDC Xavier Estruch, en llegiren un en àrab. 
 
 
Després de la projecció d’un vídeo amb fotos de les activitats que han fet durant els seus estudis a l’Institut, es va fer un sopar als jardins posteriors del recinte educatiu, organitzat per L’AMPA, per als jóvens graduats, els seus familiars i el seus professors.
-