L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 1 de juny del 2015

Festa Fi de Temporada del C.B Tavernes


 Ahir va tindre lloc "La Festa de Fi de Temporada" organitzada pel Club Bàsquet Tavernes en col·laboració amb la Regidoria d'Esports. La festa va tindre una masiva participación i es calcula que sobre els 600 xiquets hi van participar de clubs provinents de les comarques de la Safor, Ribera Alta, Ribera Baixa, La Costera i la Vall d'Albaida, que va participar en la LLiga Intermunicipal 2015. 

Els resultats foren: 

Prebenjamí: campió Algemesí i subcampió Benifaio
Benjamí: campió Benifaio i subcampió Alginet
Aleví: campió Benifaió subcampió Bellreguard

Per tal de què els xiquets i xiquetes gaudiren més de la jornada, hi havia castells inflables i jocs per als assistents, melons del Bollo per tot el món,a rebanadetes per a refrescar i combatre la calor. També el club va obsequiar amb taronges de l’empresa Tono a tots els participants, que completaren els entrepans i refrescos preparats per als jugadors i familiars acompanyants. 

La regidoria d'esports va lliurar medalles a tots els esportistes. Cal indicar que els clubs participaants felicitaren la bona organització de la jornada al C.B. Tavernes.

-