L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 3 de juny del 2015

La Generalitat del PP va amagar i va publicar ahir una enquesta d'abril pagada amb fons públics.

Compromís ha denunciat que el govern valencià del PP va encarregar una enquesta amb un "clar contingut pre-electoral" que s'ha mantingut en secret fins al dia d'avui que s'ha penjat en la web de la Generalitat. L'estudi, realitzat per l'empresa EMER GFK entre el 16 i el 28 d'abril en 2.014 persones va tenir un cost per a les arques públiques de 39.325 euros, però només el PP va accedir als resultats.

L'enquesta tractava sobre afinitat i rebuig de les diferents opcions polítiques, preferència de pactes, motivació del vot, voluntat de participació en les eleccions locals i municipals o valoració de la tasca de govern i oposició dels diferents partits.

Compromís ha denunciat el que considera ”un nou cas d'ús partidista i indecent de les institucions, en plena campanya electoral. El Consell del PP s'ha gastat els diners dels valencians a pagar una enquesta pre-electoral que han mantingut en secret i que han utilitzat per al seu propi benefici”. Compromís considera que aqueixa informació exclusiva per al PP haurien d'haver-la pagat amb el pressupost del partit. 

Compromis exigeix al PP “que retorne a l'administració els diners gastats en aquest estudi. No podem consentir que el que fa uns anys, presumptament, ho pagava la Gürtel, ara ho hàgem pagat entre tots i totes a través del pressupost de la Generalitat”.