L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 2 de juny del 2015

S'inaugura l’exposició fotogràfica “Bocairent i el seu entorn” del fotògraf valler Francesc Grau.

Francesc Grau i Llum Sansaloni
La Casa de la Cultura acull des d'ahir l’exposició fotogràfica “Bocairent i el seu entorn”, del fotògraf valler Francesc Grau. La mostra s’inaugurava comptant amb la presencia de la regidora d'Educació, Llum Sansaloni, i de l'autor Francesc Grau.

L’exposició mostra vora cinquanta imatges del nucli urbà de Bocairent i els seus voltants, amb els racons típics que ofereix al visitant la peculiar arquitectura bocairentina. La majoria d’imatges van ser captades fa una trentena d’anys, per la qual cosa tenen l’interès afegit de ser testimoni del pas del temps, en molts dels elements fotografiats.
 

L’exposició podem considerar-la per tant con un viatge a un temps perduts, on paisatges i personatges han quedat detinguts gràcies a l'objectiu de Grau, en uns moments irrecuperables però que romanen encara vius en la memòria del bocairentins. Una mostra que recull el treball i l'interés de Francesc Grau, i com no l'estima pel poble que l'acull com una segona Valldigna, i on es palesa la importància que l'autor dona a eixes imatges que ens han fugit, i que queden ara plasmades per a les futures generacions.

L'exposició es pot visitar fins el dia 12 en horari de 10 a 14 hores pel matí i de 18'30 a 20:30 per la vesprada.