L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 2 de juliol del 2015

Atenció als radars mòbils en l'Operacio Especial d'Estiu de la DGT


La Direcció General de Trànsit (DGT) calcula que hi haurà sobre uns 1.830.000 moviments de vehicles en les carreteres del País València dins de la denominada Primera Operació Especial de l'Estiu de 2015, on els dies de major intensitat de circulació seran demà divendres de 16.00 a 21.00 hores; el dissabte de 8.00 a 14.00 hores i el diumenge de 16.00 a 21.00 hores.

La DGT considera com a conflictius les carreteres i trams d'accés a Tavernes de la Valldigna i les seues platges, i entre els pròxims a la nostra localitat estan també l'enllaç de la A-7 en la zona de peatge de Favareta i Xeresa, els extrems de la variant de Gandia i les travessies de Bellreguard i Oliva, al costat de la travessia de Favara i la rotonda d'accés a Cullera i platges.

En totes aquestes zones, la mateixa DGT ha indicat la probabilitat d'instal·lar radars mòbils per a fer controls de velocitat. La DGT ha indicat que els mesures són de caràcter preventiu i els llocs previstos és poden consultar a la seua web.