L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 1 de juliol del 2015

Carolain SevenPoint promociona i us convida al Festivern 2015

El Festivern 2015 ja comença a moure's i enguany ho fa de la mà de l'Iboga Summer Festival, que també se celebra a Tavernes entre els dies 23 i 25 d'aquest juliol.

La 11á edicio del Festivern a Tavernes s'inicia amb una oferta: les primeres 1.000 entrades seran al preu de 15 euros cadascuna i a més, amb dret amb descompte, per al Iboga Summer Festival.

El gran humorista, Xavi Castillo, imita la portaveu de Ciudadanos, Carolina Punset, i la seua "aldea" per fer la promoció del Festivern. Apresseu-vos que les 1.000 entrades s'acaben.