L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 3 de juliol del 2015

Compromís dóna a conéixer l'organigrama del nou govern municipal

Compromís ha donat a conéixer l’organigrama del nou govern muncipal de Tavernes, i que es farà efectiu una vegada siga nomenat alcalde Jordi Joan, cosa que s’esdevindrà aquesta vesprada a partir de les 18 hores, quan s’iniciarà la sessió de constitució del nou Ajuntament i investidura de Jordi Joan, amb majoria absoluta en el consistori. 

Serà a partir d’aleshores quan l’alcalde, ja investit, podrá firmar el decret de delegacions, que es donarà a conéixer oficialment i s’aprovarà en el plenari que està previst convocar per al dimarts dia 7. 

Les delegacions són: 

Perfecto Benavent. Primer tinent alcalde. Responsable d’Economia i Hisenda, i per tant l'encarregat d'elaborar els pressupostos municipals. Ostentarà també la regidoria de Personal i Patrimoni. Exercirà com alcalde en funcions quan Jordi Joan tinga obligacions coma diputat en les Corts Valencianes. Serà també el coordinador del grup municipal de Compromís i estarà alliberat.

Llum Sansaloni. Segon tinent alcalde. Responsable de Contractació Administrativa, Serveis Públics, Obres públiques i accessibilitat, Infraestructures Urbanes (inclou la brigada municipal, mercat, cementeri, párking i parcs infantils), Seguretat Ciutadana (Policia Local) i Sanitat. Estarà alliberada i será portaveu adjunta del grup municipal. 

Josep Llácer. Tercer tinent alcalde. Responsable de Foment Local i Promoció Econòmica, Turisme i Esports, assumeix també Urbanisme amb el repte dels canvis en el PGOU. Estarà alliberat i será regidor de platja dins de la figura de regidor de barri que s’instaura.

Noèlia Alberola. Quart tinent alcalde. S’estrena com a regidora amb una àrea important per la situación social actual, Serveis Socials, Dependència, Igualtat i Cooperació. Serà, a més, l'enllaç entre l'ajuntament i el districte Cantalot-Divina Aurora. 

Quique Chofre. Cinquè tinent alcalde. Regidor de Participació Ciutadana, Règim Interior, Modernització i Qualitat de l'administració, Noves Tecnologies i Informàtica, Transparència i Comunicació. A més, serà el regidor de la zona del Magraner. 
Cal recordar que els cinc regidors amb tinença d'alcaldia, a  més de l'alcalde, formaran la Junta de Govern Municipal.

Éncar Mifsud. Única regidora d’Iniciativa, Serà responsable de Cultura, Festes i Joventut. A més, serà la responsable de les relacions institucionals amb els grups polítics del consistori, en aquest cas Compromís, PP, PSOE i EUPV. Al no ser tinent alcalde, dependrà jeràrquicament de la quarta Tinent d'Alcalde, Noe Alberola. Dins del concepte de regidor de barri, Éncar Mifsud serà la regidora del Centre. 

Bea Ferreres. Nova regidora, pero veterana en l’organigrama de Compromis com a partit, será la portaveu del grup municipal. Responsable d'Educació i Dinamització Lingüística, serà la regidora de la zona Vergeret-Lepanto. 

Javi Escrihuela.
Una altra cara nova, però també veterà en les files del Bloc. Responsable d'Agricultura i de la zona de Alfàndec-Marjaletes com a regidor de barri. 

Com és lògic, aquesta distribució, tindrà alguns canvis si finalment el Constitucional atorga a Compromís el 10 regidor.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

De Llàcer cap avall,càrrecs sense xixa ni llimonà. Per tot això no calia renovar res ni traure 10 ó 9 regidors. Eixe és el veritable creiximent de Compromís-Tavernes,el de la butxaca i egos d'alguns.

Anònim ha dit...

Pues imagina el poble com considera els demes partits si Compromís té 10 regidors votats, PP 4 regidors, PSOE 2 regidors i EUPV 1 regidor

Tu deus ser l'excepció que confirma la regla: 4833 vallers son molt listos, tenen trellat i saben lo que voten. Tu nomes saps desproticar, això si, des de l'anonimat.

Anònim ha dit...

de la zona de Sant Josep, Sant Roc, Sant Pere... qui S'encarrega??

esta inglosa en Cantalot - Divina Aurora

Anònim ha dit...

Està previst fer algun planol per saber en quin barri estem i el regidor/a que ens correspon?

Anònim ha dit...

Perfecto passa del 6 al 2. Al menys s'ha fet justícia i han refet la llista.
Algú en pot dir que passaria si Jordi, per obligació legal dimitira, qui seria el nou alcalde?.Llum, la 2 de la llista o Perfecto, l'autenticitat 2?