L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 30 de juliol del 2015

El govern del PP de Fabra abans de les eleccions va superar el dèficit permés a tot l'any.

Populares: el gran desastre del dèficit

Les dolentes perspectives electorals per al PP valencià eren palpables mesos abans de les eleccions i el govern d'Alberto Fabra va gastar tot el que podia gastar per a intentar evitar el fracàs.

En aquestes circumstàncies, abans de les eleccions del 24 de maig la Generalitat Valenciana va superar el dèficit màxim establit pel Ministeri d'Hisenda i Administracions públiques marcat en un -0.7% del PIB: abans dels comicis autonòmics l'executiu del PP valencià va acumular un dèficit de -749 milions, que suposa un -0,73%, quan encara falta més de la meitat de l'any per a concloure l'exercici.

L'any 2014 el govern de Fabra sí complia els paràmetres: el dèficit al maig de 2014 era de -252 milions d'euros, que suposava el -0,25% del PIB.

El govern del PP de Fabra va empitjor els resultats de 2014: amb un 0'73% som la tercera autonomia que més s'excedeix per darrere d'Extremadura amb un -0,90% i Murcia amb un -0,87% (ambdues no obstant açò milloren les dades de l'any anterior),