L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 30 de juliol del 2015

Feien algun mal els contenidors?


Els contenidors donaven un servei i estaven ubicats a un lloc on no molesten el trànsit i de fàcil accés a tots els usuaris.

Potser a alguns això els feia nosa, i no prengueren altra mesura que cremar-los. Com es veu en les fotografies, així han quedat els contenidors per a fems que l'Ajuntament de fa anys disposa prop de l'encreuament del Camí Marenys amb el Camí de la Sequia la Bova per tal que els veïns que resideixen en aquella zona dipositen el fem.

I han aparegut cremats. No sé sap per qui i per quins motius ho han fet els autors, el que està clar és que és gent incivilitzada i irresponsable, per no dir altres coses més grosses.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Hi ha gent que disfruta fent mal.