L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 25 de juliol del 2015

La Banda d'Adults actua en la residència Jaume II el Just


La Banda d'Adults de la SIUM va actuar ahir divendres a la Residència Cap Blanc de Cullera seguint el seu recorregut de concerts en benefici de les persones més majors què romanen en aquestos llocs residencials.

Avui dissabte actuaran en la residència situada a la platja de Tavernes, Jaume II el Just, a les 17:30 amb un repertori d'allò més conegut i entretingut. Entre les peces els pasdobles (Ragon Falez, En Er Mundo, Paquito el chocolatero, València ), al costat de peces mes clàssiques com la "Donna e Mobile" i altres més entretingudes.

L'objectiu donar als nostres majors una estona de diversió i de gaudi en la música. La Banda d'Adults actuarà dirigida pel seu director Evarist Sansaloni Vila.