L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 26 de juliol del 2015

L'Iboga Summer Festival ha conclós les actuacions en l'escenari

"Lire Le Temps" i "Buffo"

L'Iboga Summer Festival ha tancat les actuacions a l'escenari amb la programació de grups previstos, els quals van començar ahir per la vesprada-nit i ha durat fins la matinada d'avui diumenge.

A l'escenari ha pujat "La Rue Ketanou" un trio d'arrels de carrer i estil bohemi que va oferir molts dels temes del seu sisé àlbum “Allons voir” mescla de chanson francesa, folk rock i reggae en el seu ADN musical; el grup de Brusel·les "OPMOC" i els suecs "Movits" amb una explosiva combinació de swing, jazz, hiphop i electrònica que no deixen indiferent a l'espectador.
 
Movits

"Lyre Le Temps" actuava per primera vegada a Espanya i ens van ajudar a fer un viatje en el temps amb charleston o jazz añejo, però amanit amb l'hip-hop essencial i recolzar-ho amb el electro més modern, mentre "Buffo's Wake" mesclen el punk rock del cabaret europeu oriental amb el vals, el tango, la polka o el breakdance.

I arribarem al moment de "Fanfare Ciocarlia", que feia parada a Tavernes després de l'actuació a Carcasson i abans de seguir ruta cap a Mèxic, Colòmbia, Hong Kong, els Emirats àrab, EUA i Europa. Una gran actuació després de 20 anys de presència musical en els diversos escenaris del món.

La banda madrilenya "Spin Et Kú" repetien per tercera vegada en el festival amb ska, punk, swing i balkan i per acabar la darrera nit del festival el DJ Clic, quan començava a clarejar el dia.
 
Fanfare Ciocarlia
 A hores d'ara les actuacions i la música continua a la carpa del festival. Molts dels iboguers, sobre tots aquells que han arribat amb el vehicle particular i que han usat per dormir, començaven a deixar el festival, que romandra obert fins demà dilluns per facilitar l'eixida dels milers dels campistes. Avui al llarg del dia hi ha espectacles a la carpa segons el programa següent: