L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 2 de juliol del 2015

Tavernes acull aquest dissabte la Cinquena Trobada de Bandes Infantils “Bandetes 2015”





La Banda Infantil de l'Escola de Música “Mestre Arnau” de la SIUM de Tavernes celebra el dissabte, 4 de juliol, la Cinquena Edició de la Trobada de Bandes Infantils “Bandetes 2015”. Enguany hi participaran com convidades la Banda Jove de l'Agrupació Musical d'Agullent (Vall d’Albaida), dirigida per José
Antonio Casanova Insa; la Banda Juvenil de la UAM Sant Francesc de Borja de Gandia, que dirigeix Xavi Cabrera Aparisi i l'amfitriona dirigida pel seu professor titular Juan Francisco Torres Franco. 

A les 10:30 hores està prevista la recepció de les bandes participants en l'Avinguda de la Marina de la platja vallera des d'on es durà a terme una cercavila, després del qual es dirigiran a Simat per visitar el monestir de Santa Maria de Valldigna. Després, els 170 músics participants gaudiran d'un bany en la piscina municipal de Tavernes i posteriorment seran convidats, junt als acompanyants, a un menjar al pavelló d'usos múltiples. En acabar, els petits músics participaran en diversos jocs d'animació amb pallassos inclosos.

A les 19:30 hores tornaran a realitzar una cercavila a la platja de Tavernes fins a arribar al Cinema Olimpo on es procedirà a l'audició dels diferents concerts preparats per cada banda participant.



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Pallasos inclosos. Els que no s'informen gens al donar les notícies.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No sabem a que ve el comentari. Hem reproduït la nota que ens han remés i on es diu, textualment:

"els petits músics participaran en diversos jocs d'animació amb pallassos inclosos".