L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dilluns, 5 d’octubre del 2015

Calen foc a una zona del Cambro




Aquesta vesprada, fa nomes mitja hora, s’ha declarat un incendi en la zona del Cambro, prop de l’Institut Valldigna. L'incendi ha estat clarament provocat o bé fruit d'una completa acció de cries que hauria pogut tindre greus conseqüències de no haver estat per la intervenció ciutadana, que vist l’incendi s’ha posat a apagar-lo.

L’incendi s’ha produït al costat d’un pi i hi havia cartrons que han cremat i que serien els que haurien calat foc els autors, en un dia molt perillós pel vent que bufa.
 

Els veïns que s’han adonat han iniciat la tasca d'apagar el foc amb rames i han avisat a la policia local, que ha acudit de seguida i amb l'ús d'extintors han pogut apagar el foc abans que s’escampés. Ara està apagat però no obstant ens diuen que s’ha donat avís als bombers perquè refreden la zona s'evite un reavifament del foc. 
 
Felicitem i agraïm els veïns i les forces de seguretat el seu comportament i rapidesa a actuar.

1 comentari:

Anònim ha dit...

I que fa l'Ajuntament per a protegir la muntanya? Qualsevol día es cremarà sencera per un acte vandàlic amb mala bava com aquest... Però l'Ajuntament deuría previndre amb alguna actuació, desbrossar o obrir alguns tallafocs per si hi ha algun incendi provocat desde la base de la muntanya que no s'extenga cap a dalt. Ara que tant Les Creus com l'Ombría estan verdes, hem de protegir-les!