L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 2 d’octubre del 2015

La Falla La Via ja ha efectuat la "demanà" i demà dissabte celebra la festa "Oktober Viafest"




La Falla la Via va efectuar el passat dissabte la “demanà” de les que seran les seues falleres majors 2016, Cèlia Pons Hernández (infantil) i Raquel Ferrando Almiñana (major). Va ser un acte senzill però molt emotiu, en el transcurs del qual les famílies donaran el seu consentiment perquè Cèlia i Raquel siguen les màximes representants de la falles.

La Falla la Via encetava també amb aquest esdeveniment la celebració del seu 35é aniversari. Per tal ocasió, el casal ha estat modernitzat i presenta una nova façana on destaca a la porta una imatge del tren que passava per davant i que ha donat nom a la falla.

Un altre esdeveniment anunciat tindrà lloc el dia 3 d'octubre, amb la segona edició de l'Oktober Viafest, amb una mostra de la gastronomia i de les cerveses alemanyes, on es podrà degustar les millors cerveses d'importació i el millor menjar típic alemany tot amenitzat amb música en directe i bon ambient. A més, castells per als menuts i un escalèxtric gegant.

S’hi celebrarà el sorteig d'un viatge a Munich per a dues persones valorat en 600 €!!