L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 1 d’octubre del 2015

L'Ajuntament informa dels actes del "9 d'Octubre"

Discurs institucional del 9 d'octubre en la passada legislatura
 Tavernes un any més celebrarà el 9 d’Octubre, la festa dels valencians, i per commemorar-lo s'ofereix un conjunt d’actes institucionals, culturals i lúdics de manera que la ciutadania en siga partícip.

La celebració del "Dia Nacional" dels valencians i valencianes començarà el dijous, dia 8, amb l’acte institucional del dia del País Valencià a les 19 hores en el Saló de Plenaris de l’Ajuntament.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha afirmat que “un any més, des de l’Ajuntament de Tavernes se celebrarà el 9 d’Octubre perquè és una data molt important en representar el nostre naixement com a poble. Volem que els veïns del nostre municipi siguen conscients del que significa per als valencians i puguen participar en els actes que hem organitzat per a celebrar-lo”.

Cal recordar que el govern municipal actual va recobrar la celebració d'aquesta diada en la passada legislatura després de molts anys sense que tinguera cap ressò i celebració en governs anteriors. 


Després de l’acte institucional tindrà lloc un concert de la Fístula Vallkànika, que presentarà el seu nou treball en el passeig del País Valencià a les 20:30 hores.

El divendres dia 9 celebrarà el tradicional concert la Banda Simfònica de Tavernes de la Valldigna en l’auditori de la Societat Instructiva Unió Musical, a les 12 hores. 

Els més menuts podran gaudir de la diada amb l’actuació de Baraka Circ. Es tracta d’un espectacle per al públic familiar en què un pallasso farà riure a través de la màgia còmica i, a més, convidarà a ser mags amb els números participatius que du a terme. L’activitat tindrà lloc en el passeig del País Valencià a les 12:30 hores i clourà els actes preparats per a commemorar el 9 d’octubre.